23948sdkhjf

Unik industrimesse i Gnosjö

Svenske Gnosjö er berømt for sin fremstillingsindustri og den specielle Gnosjö-ånd. I området findes både industrielle underleverandører og store internationale varemærker.
Metal Supplys svenske søsterportal er på plads, når dørene den 14. maj åbnes til den unikke Made in Gnosjö-messe. Ca. 100 af områdets virksomheder udstiller samtidig med, at deres virksomheder åbnes for besøgende. Det giver en unik mulighed for at få et indblik i den svenske fremstillingsindustri.

Metal Supplys svenske søsterportal er også med på messen. Du finder os på stand A30, hvor du vil kunne høre mere om vores svenske portal og mulighederne for at markedsføre dig overfor den svenske industri.

For besøgende
Gnosjö ligger i Småland ca. tre timers kørsel fra Malmø. Messen er åben torsdag den 14. maj fra kl. 09.00-17.00. Der er gratis entre for alle besøgende hele dagen. Der er også mulighed for at besøge en række virksomheder, der afholder åbent hus. Her vil der blive arrangeret transport mellem messen og de enkelte virksomheder. Læs mere på messens hjemmeside .

Ønsker du at få en indbydelse fra Metal Supply så kontakt distriktschef Pär Eknäs på e-mail .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095