23948sdkhjf

Endelig herre i eget hus

Efter en årrække i lejede lokaler er Taastrup-virksomheden K.S. Smede og Montage nu rykket ind i deres egen fabrik.
Per 1. april skiftede K.S. Smede og Montage det hidtidige lejemål på 300 kvadratmeter ud med en ejet fabrik på 1.000 kvadratmeter. Der blev dog ikke tale om nogen længere tur med flyttelæsset, for den nye fabrik ligger blot to numre længere ned af vejen. Alligevel er det en forandring, der kan mærkes.

- Der er både blevet plads til dejlige kontorfaciliteter, bedre plads til vores smedeafdeling , og så har vi kunnet indrette en seperat afdeling for klipning og bukning. Inden for sidstnævnte har vi udvidet en del. Der er investeret en del penge i nye maskiner således, at vi nu kan tage emner op til 4 meter i bredden, siger Henrik Andersen fra K.S. Smede og Montage, og fortsætter:

- Vi har længe været på udkig efter egne lokaler, som vi selv kunne indrette og udvikle, som vi har lyst til. Det var ikke rigtig en mulighed for os at bygge selv, da vi gerne vil blive her i Taastrup, men så dukkede de her lokaler heldigvis op.

Den sjællandske virksomhed overtog bygningerne 1. september, men siden da har det været nødvendigt med en del ombygning for at tilpasse dem til de aktuelle behov. 1. april kunne man så endelig rykke ind. Dermed skulle virksomheden også være garderet til fremtidige udvidelser.

- Der er plads til udvidelse, men vi har ingen aktuelle planer om anskaffelse af nye maskiner. Sammen med flytningen har vi allerede skiftet en del ud, og udover faciliteterne til klipning og bukning anskaffet en ny sav og valse til store emner samt nye lokkemaskiner, slutter Henrik Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078