23948sdkhjf

Mil-tek udvider med ny montageafdeling

Ulfborg-virksomheden har for nyligt etableret en ny montageafdeling til deres EPS‐pressere, som komprimerer flamingo.

I forbindelse med at virksomheden for efterhånden syv år siden flyttede til ny adresse i Ulfborg, blev der dengang etableret egen afdeling til montage af de trykluftdrevne ballepressere i produktprogrammet.

Denne afdeling er i løbet af de senere år blevet udvidet til også at indbefatte produkter, der går under navnet X-Press og som komprimerer køkkenaffald og lignende. Det sidste skud på stammen er EPS‐presserne, som Mil‐tek nu altså selv skal montere.

Det har betydet, at en af hallerne som Mil‐tek ikke har brugt særligt aktivt tidligere, nu er blevet renoveret. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Der er mange gode grunde til, at Mil‐tek har valgt at tage montagen ”in‐house”, siger direktør Kristian Skannerup:

- Vi har først og fremmest gjort dette for at sikre, at vi fortsat fremadrettet kan levere produkter af den kvalitet, som vi ønsker, Mil‐tek skal forbindes med. På den her måde har vi selv hænderne på alle maskinerne, der forlader fabrikken, og vi kan dermed i endnu højere grad sørge for, at det vi sender ud til vores forhandlere i mere end 30 lande er dansk kvalitet, som vi og de kender det.

Han fortsætter:

- Det har været en spændende og ikke mindst lærerig proces at flytte montagen ”hjem” på Torstedvej, men der er også lagt mange timers hårdt arbejde i det, fra både vores ansatte i montageafdelingen samt vores ingeniører, som har været hos vores tidligere underleverandør for at dokumentere og forstå 100 procent, hvordan maskinerne bliver skabt. Det havde helt sikkert ikke været muligt, hvis ikke det var fordi, vi har fleksibelt personale, som er omstillingsparate på proaktive på alle tænkelige måder.

Den nuværende stab af ansatte, som til dagligt arbejder med at montere produkterne, forventes ikke at skulle udvides. Det er er planen, at de kan arbejde skiftevis på de trykluftdrevne pressere og EPS‐produkterne. Den første serieproduktion er ”rullet af båndet”, som han siger, og EPS‐presserne er allerede på vej ud til slutbrugere i hele verden.

/he/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078