23948sdkhjf

TRESU når milepæl

En global succes fejres lokalt i starten af april måned, når produktionsvirksomheden TRESU i Bjert v. Kolding, i samarbejde med Tetra Pak, leverer high end flexotrykmaskine nummer 50.
Hver maskine repræsenterer et tocifret millionbeløb, og det succesfulde samarbejde har resulteret i, at TRESU på godt 15 år har leveret 50 specialdesignede in-line trykmaskiner. Hver maskine producerer hver dag, år ud år ind, 7-farvet flexo tryk i høj kvalitet i 1,7 meter bredde med 600 m/min. Det svarer til 36 km/t og op til ca. 60.000 kvadratmeter produceret flexo procestrykt materiale i timen. Inline betyder, at trykværkerne er monteret på linje efter hinanden, og dermed skaber optimale ergonomiske arbejdsvilkår for dem, der betjener maskinerne. En sådan flexo trykmaskine er en mekanisk og elektronisk højteknologisk mastodont, der fylder som et 200 kvadratmeter parcelhus i to etager og vejer ca. 150 tons. Pakket og klar til forsendelse fylder maskinen 18 stk. 40” containere.

Maskinerne er installeret over hele verden i over 20 forskellige lande og cementerer TRESU's position som en international spiller på det globale marked. Samtidig betyder det, at når mennesker rundt om i verden åbner en karton mælk eller juice, er der gode chancer for, at kartonen er trykt på en dansk trykmaskine fra TRESU A/S.

Specialmaskinerne er udviklet, produceret, monteret, testet og pakket på TRESU's fabrik i Bjert. Her kan virksomhedens ca. 200 ansatte skabe en unik, kundetilpasset maskine på under seks måneder.

Ud over de komplette trykmaskiner producerer TRESU også integrerede trykmoduler og udstyr til den grafiske industri, der kan indbygges i eksisterede installationer og dermed opgradere eller udvide installationen. TRESU’s afdeling for underleverandørarbejde fremstiller desuden dele til egen produktion og til en lang række store og små virksomheder i Danmark. Virksomheden har ca. 200 ansatte i Danmark og globalt tæller medarbejderstaben 250 personer med datterselskaberne i USA, England, Italien, Japan og Kina.

Kilde: TRESU - http://www.tresu.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062