23948sdkhjf

Heide Hansen Maskinfabrik satser på unge studerende

Det er vigtigt at vi i disse lidt svære tider, ikke glemmer de unge studerende, mener man hos Heide Hansen Maskinfabrik.
- Hvis ikke de kan få praktikpladser eller finde firmaer, hvor de kan lave deres afgangsprojekt, så kan de ikke få gjort deres uddannelse færdig. Vi har i en lang periode manglet arbejdskraft, og det kommer vi forhåbentlig til igen, så hvis vi ikke giver disse unge en mulighed for at færdiggøre deres uddannelse, så kommer vi til at mangle dem senere, siger administrerende direktør hos Heide Hansen Maskinfabrik Lene Ankjær.

Hos Heide Hansen har man p.t. ingeniørstuderende Serge Paulindrix Tchiedjo Taguiadom og produktionsteknolog Joachim Holst, som laver deres afgangsprojekt hos virksomheden.

Man har også lavet en aftale med Casper Hagedorn cand.merc i international virksomhedsudvikling fra Syddansk Universitet i Kolding, som efter fem år har gennemført alle fagene undtagen et virksomhedsprojekt og sit speciale. Han laver nu sit virksomhedsprojekt sammen med Heide Hansen Maskinfabrik.

- Det er også vigtigt, at vi som firma får kontakt med disse unge studerende. Vi kan lære meget af dem, de har mange gode ideer til, hvordan opgaverne kan løses, og det skal man være lydhør overfor, for det er jo dem, der bliver den nye generation af unge erhvervsfolk, og de er allerede godt i gang med at klargøre sig til et spændende job ude i erhvervslivet, siger Lene Ankjær.

Kilde: Heide Hansen Maskinfabrik - http://www.heidehansen.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094