23948sdkhjf

To kæmpeordrer til Vestas

Vindmølleproducenten har hentet to ordrer på tilsammen mere end 300 MW.
Den største af ordrerne er på i alt 76 stk. V90-3,0 MW-vindmøller til to projekter i Rumænien. De første møller forventes installeret ved udgangen af 2009, og ordren er modtaget fra EDP Renováveis, som p.t. er Europas tredjestørste operatør inden for drift af vindenergi og den fjerdestørste i verden.

- Vi glæder os meget over denne ordre fra EDP Renováveis, som er resultatet af et veletableret samarbejde mellem de to virksomheder. Under den nuværende økonomiske og finansielle situation, er det meget vigtigt at få dette bevis på tillid til vores projekter og vores teknologi fra en førende virksomhed som EDP Renováveis, siger Juan Araluce, President for Vestas Mediterranean.

Samtidig har Vestas modtaget en ordre fra EDF Energies Nouvelles på levering af 37 stk. V90-2,0 MW-vindmøller til Sardinien, Italien. Vindmøllerne skal leveres til et projekt beliggende i kommunen Bonorva på Sardinien i løbet af 2009 og 2010.

- Vi glæder os meget over den nye kontrakt, som vi har underskrevet med EDF Energies Nouvelles til det italienske marked. Projektet understøtter vores fantastiske samarbejde med Energies Nouvelles. Det er et tegn på den positive udvikling i det italienske vindenergimarked og bekræfter samtidig vores positive forventninger til markedet, siger Juan Araluce, President for Vestas Mediterranean.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176