23948sdkhjf

FLSmidth opnår cementordre i Peru

FLSmidth har indgået kontrakt med YURA S.A. på en ny ovnlinje med en kapacitet på 4.200 tons i døgnet til en cementfabrik ved byen Arequipa i det sydlige Peru. Ordren har en værdi af ca. 170 mio. kr.
Den nye ovnlinje baserer sig på de mest moderne processer og vil styrke Yura S.A.s markedsposition som den førende leverandør i områderne langs kysten og nær Andesbjergene i det sydlige Peru. Den øgede kapacitet vil endvidere sikre de nødvendige forsyninger af cement og betonprodukter til at opfylde regeringens planer om udbygning af infrastrukturen i Peru.

FLSmidth ser opnåelsen af denne ordre som udtryk for firmaets evne til i samarbejde med kunden at påtage sig det totale ansvar for levering af ingeniørydelser, projektstyring og opstart udover selve hovedmaskinerne til ovnlinjen. Fabrikken ligger i en højde af 2.600 meter over havets overflade, og linjen, der får en kapacitet på 4.200 tons i døgnet, omfatter blandt andet en ILC 5-trins forvarmer med lav-NOx og lav-CO kalcinator, en tobase-ovn på 5 m x 65 m, en Multi-Movable Cross-bar køler med HRB klinkerknuser, en CF silo og et ovnfødesystem. Derudover omfatter leverancen alle posefiltrene til de vigtigste processer. Udstyret er udvalgt med henblik på at minimere driftsomkostningerne og sikre, at alle gældende internationale miljøstandarder fra Verdensbanken bliver overholdt.

Yura S.A. indgår i et konglomerat, under navnet Grupo Gloria som er repræsenteret i en række industrier i Peru, Argentina, Bolivia, Ecuador, Colombia og Puerto Rico. Yura S.A. blev grundlagt i 1966 og er p.t. landets fjerdestørste cementproducent samt den vigtigste leverandør af betonprodukter i det sydlige Peru.

Den nye linje sættes i drift i 2010.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125