23948sdkhjf

Linak rollemodel for produktivitet

En målrettet indsats for at øge produktiviteten fra både direktør, chefer og teamledere var afgørende for, at Linak A/S i går modtog Dansk Industris Produktivitetspris.
- Vi har lagt vægt på, at alle ledere aktivt har taget nye principper og praktiske produktivitetsværktøjer i brug. Produktivitetsmålene er koblet til virksomhedens strategiske mål, og alle medarbejdere er dybt engagerede, med det resultat at virksomheden i dag fremstiller mere med det samme antal medarbejdere, men har mindre travlt end tidligere, siger Bjarne Palstrøm, produktivitetschef, om valget af Linak A/S som prisvinder.

Det er første gang, DI uddeler Produktivitetsprisen. Fremover vil konkurrencen om prisen være en årlig begivenhed, der skal inspirere danske virksomheder til at fokusere på, hvordan netop deres produktivitet kan komme op i gear.

For produktivitetsudviklingen i Danmark ligger under udviklingen i de andre nordiske lande. Fortsætter det, kan det få konsekvenser for både velfærdsniveau og konkurrenceevne.

- Prisen skal skabe rollemodeller inden for produktivitet - og så skal den bidrage til en mere moderne opfatte af begrebet produktivitet, og hvordan man som leder kan øge produktiviteten. Der er masser af idéer hos virksomhedens ansatte til at indføre bedre arbejdsgange og skabe mere værdi til virksomhedens kunder, der kan hentes meget produktivitet ved at investere i intelligent udstyr. Og der er store muligheder for at forbedre flowet af varer og informationer med metoderne i Lean-tankegangen, siger Bjarne Palstrøm.

Produktivitetsprisen blev overrakt til produktionsdirektør Lars Ole Jensen, fabrikschef Egon Jensen og produktliniechef Torben Kjær Christensen fra Linak A/S.


Kilde: Dansk Industri. http://www.di.dk

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079