23948sdkhjf

Det ydre tæller, når det gælder bundlinien!

Overfladebehandlingen er en vigtig del af det færdige produkt for mange produktionsvirksomheder, og der fokuseres meget på energi- og miljøvenlige metoder. Den tendens tager man op på Overfladedage 2009, der starter onsdag. På messen kan de besøgende få bud på, hvordan man overfladebehandler energirigtigt og samtidig styrker bundlinien.
De besøgende fagfolk på messen vil finde de nyeste og mest avancerede bud på metoder til overfladebehandling. Der vil være speciel fokus på energivenlige produkter og løsninger – og på den økonomiske gevinst, der ofte er for virksomhederne ved at tænke energivenligt.

Strenge krav til miljøet har fået producenter inden for belægning til at finde på nye løsninger, men produktionsudstyret skal også møde fremtidens miljømæssige krav. Udstillerne på Overfladedage 2009 giver den besøgende konkret og brugbar viden, der relaterer sig til den enkeltes daglige udfordringer med sig hjem fra messen.

Som noget nyt tilbydes en række konferencer på Overfladedage 2009 gratis til de besøgende. Konferencerne og sessionerne vil være af 20 minutters varighed. Det hele foregår på Speakers Corner i selve udstillingshallen, så den besøgende kan være ved standene og samtidig droppe ind på Speakers Corner, når en relevant session starter.

Kilde: Danske Fagmesser - http://www.fagmesser.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081