23948sdkhjf

God start på Synergi ’09

Unimerco venter op mod 1.000 gæster i løbet af de tre dage deres husmesse er berammet til.
- Lad os begynde fremtiden i dag, sagde direktør for Unimerco, Kenneth Iversen, da han kl. 9.09 bød velkommen til udstillere og de første gæster på Synergi ’09.

Arrangementet, der oprindeligt var planlagt som en mindre husmesse voksede på grund af interessen fra branchen, og det er gode tegn i forhold til netop at sikre synergien, sagde han.

Det er netop evnen til at skabe samlede løsninger, som kan bane vejen for en positiv udvikling.

- Vi kan som underleverandører tilbyde vore kunder langt bedre løsninger og sikre dem optimerede produktionsforhold, hvis vi ikke bare tænker på de løsninger, vi selv kan tilbyde, men også på, hvad vore kolleger i branchen kan tilbyde.

- Vi skal arbejde i teams, fordi værdien af enkeltstående løsninger bliver langt større, hvis vi sikrer, at kunderne har de rigtige maskiner, det rigtige skærende værktøj, den rigtige automation og i øvrigt har det udstyr, der skal til for, at produktionen kører optimalt, siger han.

Der er ved starten på Synergi ’09 lagt op til tre dage, hvor danske industrivirksomheder kan møde kolleger fra branchen og få et indblik i, hvordan de kan blive en del af den synergi, som Unimerco og omkring 50 andre virksomheder lægger op til med messen.

Forhåndstilmeldingerne peger i retning af op mod 1.000 besøgende over de tre dage. Repræsentanter for firmaer over hele Danmark har meldt sig til messen, og selv om der er tale om en messe, der kun er markedsført i Danmark, er der tilmeldinger fra både Norge, Sverige og en enkelt fra USA.

- Når vi kigger på listen over tilmeldte virksomheder, kan vi allerede på forhånd se, at vi med messen har ramt rigtigt. De repræsenterer nemlig både nogle af landets største industrikoncerner og mindre metalvirksomheder, siger international salgschef Carsten Stubkjær Mumm.

Ud over det faglige indhold kan gæsterne på Synergi ’09 over de næste tre dage opleve race i gokarts, køre virtuel race mod den store danske racerkører og Le Mans-vinder, John Nielsen, ligesom de kan hvile øjnene på en række på en række flotte udstillede sportsvogne.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125