23948sdkhjf

Succesfuld automationsvirksomhed fylder 20 år

Ugens profil: I år er det 20 år siden, at AB-Inventech i Ikast blev grundlagt. Virksomheden kan se tilbage på 20 succesfulde år, hvor 2008 blev det hidtil bedste år i virksomhedens historie med en omsætning på godt 72 mio. kr. og et resultat før skat på over 8 mio. kr.
AB-Inventech er totalleverandør af specialmaskiner og automationsløsninger. Virksomheden udvikler, konstruerer og producerer maskinløsninger, der er medvirkende til at effektivisere mange forskelligartede fremstillingsprocesser.

Leverer til mange forskellige brancher
Med udgangspunkt i en kreativ tilgang til tingene kan virksomhedens dygtige medarbejdere finde løsninger baseret på kendt teknologi til at effektivisere og automatisere mange forskelligartede fremstillings- og pakkeprocesser. Virksomheden er også førende inden for anvendelse af robotteknologi. AB-Inventech har derfor et meget bredt kundegrundlag, idet enhver fremstillingsvirksomhed er potentiel kunde for en automationsløsning udviklet med udgangspunkt i hver enkelt kundes specifikke behov.

Udvikling af specialmaskiner
AB-Inventechs spidskompetence ligger i udvikling af specialmaskiner. Sammen med kunden analyseres den aktuelle problemstilling, og et løsningsforslag udvikles, der giver kunden den ønskede produktionsoptimering og effektivitetsbesparelse.

Leverandør til vindmølleindustrien
AB-Inventechs maskiner indgår også som en væsentlig del af produktionsprocessen ved fremstilling af vinger til vindmøller. Sammen med nogle af de førende producenter inden for vindenergi har virksomheden udviklet maskiner til effektivisering af diverse fremstillingsprocesser. Virksomhedens maskiner er således medvirkende til at sikre, at vindmøllevinger fremstilles effektivt og i høj og ensartet kvalitet.

Automationsløsning
Hos AB-Inventech omsættes innovative ideer til løsninger, der virker. Virksomheden arbejder med kendte principper i nytænkende baner, hvilket sikrer den bedste løsning til et givet projekt. Den udviklede løsning implementeres og kommer til at virke som planlagt til kundens tilfredshed. AB-Inventech er anerkendt som en seriøs innovationspartner, der også gerne udvikler en løsning til din virksomhed og ser frem til at give tilbud på en konkret automationsopgave.

For yderligere information eller drøftelse af en konkret opgave kontakt salgschef Karl Erik Lage , telefon 9661 3707.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079