23948sdkhjf

LM Glasfiber indgår stor leveringsaftale med kinesiske Goldwind

LM Glasfiber har indgået en stor leveringsaftale om vinger med den kinesiske vindmøllefabrikant Xinjiang Goldwind Science & Technology Co., Ltd. Aftalen betyder, at LM Glasfiber etablerer sin tredje vingefabrik i Kina.
Aftalen er en udvidelse af det strategiske samarbejde, som LM Glasfiber og Goldwind indledte i begyndelsen af 2007 og omfatter en væsentlig forøgelse af vingeleverancerne på mere end 1.100 MW til Goldwinds 1,5 MW vindmølle fra 2009 til 2012.

- For både os og vores kunder er kvalitet og overlegen teknologi de vigtigste parametre – og siden vi begyndte vores samarbejde med LM Glasfiber i 2007, har LM Glasfiber vist, at de besidder begge dele. Vi har et godt og tæt samarbejde med LM Glasfiber, og vi er glade for, at det nu forstærkes med denne aftale, der sikrer leverancer af vinger til vores solide projektportefølje, udtaler Wu Gang, administrerende direktør for Goldwind.

For at kunne levere de mange nye vinger til Goldwind bygger LM Glasfiber en ny vingefabrik i Qin Huang Dao i den nordøstlige del af Kina. Vingefabrikken i Qin Huang Dao vil blive LM Glasfibers største fabrik i Kina. Den første fase forventes at være klar til produktion allerede i fjerde kvartal 2009.

- Vi er glade for at have udvidet vores samarbejde med Goldwind med denne nye aftale. Samarbejdet er en anerkendelse af den værdi, LM Glasfiber skaber for sine kunder i Kina. Denne værdiskabelse vil blive væsentligt forstærket, når vi åbner vores nye store og topmoderne vingefabrik i Qin Huang Dao.

- Takket være et fremragende samarbejde med myndighederne i Qin Huang Dao, har det været muligt at placere fabrikken ideelt med hensyn til at dække vores kunders efterspørgsel og på samme tid opnå gode logistikforhold med hensyn til modtagelse af råmaterialer og afskibning af færdige vinger, udtaler Roland M. Sundén, administrerende direktør for LM Glasfiber.

Kilde: LM Glasfiber - http://www.lmglasfiber.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08