23948sdkhjf

Stadig uenighed om Fredericia Skibsværfts fremtid

Parterne kom ikke nærmere hinanden, da repræsentanter fra Fredericia Kommune og Fredericia Skibsværft tirsdag mødtes.
Værftsejer Thomas Andersen havde udtrykt ønske om at få forlænget skibsværftets lejekontrakt med yderligere 10 år for at give parterne et ”frikvarter”, men det ønske blev afvist af kommunens repræsentanter med borgmester Uffe Steiner Jensen i spidsen. Her holder man stadig fast i, at kontrakten udløber i 2017, og at området herefter skal byomdannes. Det skriver Fredericia Dagblad.

- Vi kan ikke imødekomme Thomas Andersens ønske om en forlængelse af den nuværende lejeaftale med Fredericia Havn; men det er fortsat byrådets store ønske, at der også vil være et skibsværft i Fredericia efter 2017, hvor værftets nuværende lejemål ophører, siger Uffe Steiner Jensen til Fredericia Dagblad.

Han holder til gengæld fast i, at en flytning af værftet til et andet område på havnen i Fredericia er en optimal løsning for begge parter, men den løsning afviser Thomas Andersen og Fredericia Værft fortsat. Kommunen henholder sig blandt andet til en rapport udarbejdet af Grontmij Carl Bro, som dog har været stærkt kritiseret af værftets repræsentanter. De to parter skal derfor mødes igen i nærmeste fremtid sammen med ingeniører fra Grontmij Carl Bro, og her er det borgmesterens håb, at nogle af kritikpunkterne vil blive manet til jorden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078