23948sdkhjf

Nye kampfly – nye muligheder i forsvarsindustrien

De tre kombattanter om levering af nye kampfly, Lockheed Martin, Boeing og SAAB optræder for første gang samlet på CenSec konferencen 16.-17. marts.
På en konference den 16. -17. marts sætter Censec i samarbejde med Erhvervs- og Byggestyrelsen fokus på de industrielle muligheder i forsvars- og sikkerhedsindustrien.

Konferencen åbnes af Forsvarsminister Søren Gade, som kan byde velkommen til en række betydende udenlandske forsvarsleverandører, som søger samarbejdspartnere i Danmark. Blandt virksomhederne findes de tre virksomheder, som forsat er inde i konkurrencen om at levere Danmarks næste generation af kampfly.

Kampfly-anskaffelse med stor effekt
Mødet mellem de tre imødeses med spænding, idet det er første gang, de tre konkurrenter får mulighed for samlet at komme med deres bud på, hvilke fordele og spændende opgaver de hver især kan tilbyde dansk forsvarsindustri, såfremt deres fly bliver valgt. Der er tale om den formentlig største samlede danske forsvarsanskaffelse i nyere tid, som naturligt har tiltrukket sig stor interesse, og som gennemført på optimal måde vil bidrage væsentlig til udvikling af og beskæftigelse i dansk forsvarsindustri.

Der er mere en 100 danske virksomheder tilmeldt til konferencen, hvoraf de 50 deltager på en parallelt forløbende udstilling. På udstillingen får de udenlandske virksomheder mulighed for at få et overblik over nogle af de muligheder for samarbejde, der findes i Danmark, ligesom der vil være mulighed for individuelle møder mellem interesserede parter.

Der har specielt i de senere år været stor interesse blandt især SMV’er for at udforske mulighederne i en industri, som ofte befinder sig på et højt teknologisk niveau og med store krav til kvalitet og dokumentation. Det har været CenSec`s vurdering, at man bør udnytte de muligheder, der ligger i industrisamarbejdsaftalen til at understøtte disse virksomheder.

For yderligere oplysninger ring til Anton Villadsen 6162 0201 – eller rekvirer program og tilmeldingsoplysninger på .

Kilde: CenSec - http://www.censec.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078