23948sdkhjf

Force Technology udvider i Esbjerg

De hastigt voksende offshore aktiviteter i Nordsøen – koncentreret om olie og vindenergi – får nu Force Technology til at udvide sin afdeling i Esbjerg for godt 11 mio. kr.
Afdelingen på Øster Gjesingvej i Esbjerg blev etableret i 1981, og har netop gennemført et rejsegilde på en udvidelse, der samlet er på 1.100 kvadratmeter fordelt med 400 kvadratmeter administration og 700 kvadratmeter produktionsareal.

MT Højgaard Esbjerg står for byggeriet, der gennemføres som et partneringprojekt – et forløb, der sikrer, at begge parter har en fælles interesse i at opnå det mest optimale resultat både økonomisk og løsningsmæssigt. Byggeriet tages i brug 1. maj.

- Fra tidligere projekter har vi gode erfaringer i samarbejdet med MT Højgaard, og derfor var det naturligt at overlade dem opgaven i Esbjerg. De har lokalkendskabet, og så ved vi, at både kvalitet og levering svarer til det, der er aftalt, siger administrerende direktør Ernst Tiedemann, Force Technology.

Force beskæftiger flere end 1.100 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Rusland og USA. Virksomheden er især kendt for kvalitetssikring af alle typer stålkonstruktioner og levering af innovative produktionsløsninger. Skal svejsninger på en platform kontrolleres med ultralyd kan det eksempelvis ske ved hjælp af en ubemandet ubåd 3.000 meter under havets overflade.

Kilde: FORCE Technology - http://www.force.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125