23948sdkhjf

Maskin- og værktøjsfirma flytter til nyt domicil

Erenfred Pedersen A/S er lige nu ved at opføre 2.500 kvadratmeter i Tåstrup – til indflytning 6. april.
Den familieejede virksomhed har gennem 40 år opbygget et solidt navn inden for entreprenørmaskiner og industrimateriel til det danske og skandinaviske marked. Det har betydet, at omfanget af maskiner og service i dag er så stort, at firmaet har valgt at opføre et 2.500 kvadratmeter nyt domicil på Baldersbuen i Tåstrup tæt ved motorvejen.

De mange kvadratmeter vil hurtigt blive fyldt op af en entreprenør- og håndværkerbutik, som vil vise et stort udvalg af blandt andet KramerAllrad gummihjulslæssere, Atlas Copco kompressorer og hydraulikhamre, Thwaites dumpere og Dynapac pladevibratorer, tromler og asfaltmaskiner samt en lang række andre fabrikater af små og store entreprenørmaskiner. Som noget nyt vil der også blive præsenteret et bredt program i håndværktøj til byggebranchen.

Til Serviceværkstedet er afsat tre gange så meget plads i forhold til det nuværende, da netop service er et vigtigt nøgleord hos Erenfred Pedersen.

Kunderne i afdelingen vil først og fremmest mærke ændringerne ved, at betjeningen vil blive mere effektiv, da butikken altid vil være bemandet og klar til at ekspedere, både hvad angår maskiner, værktøj eller reservedele. Serviceafdelingen bliver topmoderne og vil kunne håndtere næsten alle typer af maskiner. Samtidig får firmaet langt bedre mulighed for at vise og demonstrere den brede vifte af maskiner, som leveres fra producenter rundt omkring i verden.

- Vi forventer os rigtig meget af de nye omgivelser. Som en af de største udbydere på markedet er det vigtigt at kunne tilbyde vore kunder de rigtige rammer. Men vi glæder os også til, at de ansatte nu vil få lyse og dejlige lokaler at arbejde i, siger afdelingsleder Jørgen Olsen.

Erenfred Pedersen flytter adresse fra de nuværende lokaler 6. april, og forventer at afdelingen vil stå endelig færdig omkring 1. juli 2009.

Kilde: Erenfred Pedersen - http://www.ep.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078