23948sdkhjf

Produktnyhed: Sanistål bliver eneforhandler af Gühring

Sanistål har styrket sit produktprogram ved at blive eneforhandler i Danmark af Gühring værktøj til boring, gevindskæring, fræsning, rivning og forsænkning.
- Gühring er et naturligt valg for os, fordi virksomheden er kendt for sin høje kvalitet og sit meget brede sortiment. Med mere end 44.000 forskellige produkter fordelt på over 1.600 værktøjstyper – i 15 materialekvaliteter og 10 overfladetyper - kan vi servicere alle vores kunder, uanset hvilken opgave de står overfor. Og desuden indebærer samarbejdet med Gühring, at vi har mulighed for at få specialfremstillet værktøj, forklarer produktchef Bjarne Guldberg, Sanistål, og fortsætter:

- Desuden kan vi tilbyde teknisk support og genopslibning af værktøj via Gühring ApS i Danmark.

Altid værktøj til opgaven
Med mere end 100 års erfaring, godt 4.000 ansatte og produktionsfaciliteter i 23 lande er Gühring kendt over det meste af verden som leverandør af værktøj i top kvalitet.

- Kombinationen af kvaliteter spændende fra HSS til hårdmetal - og overfladebehandling fra den helt simple dampanløbning til den ekstremt varmebestandige Fire-coating - betyder, at uanset hvilket materiale, kunden arbejder med, vil vi have værktøjet til opgaven, takket være Gühring. Så behøver industrikunderne kun handle ét sted, slår Bjarne Guldberg fast.

Kilde: Sanistål - http://www.sanistaal.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.642