23948sdkhjf

Velbesøgt Åbent Hus hos Sonnimax

Det var en tilfreds direktør, der kunne gøre status over sidste uges Åbent Hus-arrangement hos overfladebehandlingsvirksomheden Sonnimax.
Torsdag og fredag i sidste uge væltede det ind med besøgende hos Sonnimax i Middelfart. Virksomheden rundede 40 år, og det var et skarpt hjørne, som kunderne gerne ville være med til at fejre.

- Vi havde et pænt ryk-ind både af kunder, men også af personer fra vores eget bagland. Der var tale om et bredt udsnit fra den danske industri og fra de fleste brancher. De tilbagemeldinger vi har fået har ligeledes været meget positive, og de fleste er vist enige om, at det var et godt udvalg af vores produkter, vi havde udstillet, udtaler administrerende direktør for Sonnimax, Erik Pandrup.

Han erklærer sig derfor godt tilfreds med arrangementet og afslører ved samme lejlighed, at det ikke kun blev til hyggesnak med kunderne.

- Vi havde da nogle gode projektdialoger, som vi selvfølgelig regner med bliver til ordrer på sigt, så vi er selv godt tilfredse med udbyttet af arrangementet, konkluderer Erik Pandrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062