23948sdkhjf

Generationsskifte hos Nicholaisen A/S

Stifter og medejer Niels Nicholaisen træder ud af den daglige ledelse. Han overlader roret til sønnen Jesper Nicholaisen og ny medejer Thomas Biehl.
Efter 16 år i spidsen for Nicholaisen A/S har stifter og medejer Niels Nicholaisen valgt at træde lidt i baggrunden. Fremover vil den daglige ledelse derfor blive et anliggende for sønnen Jesper Nicholaisen samt Thomas Biehl, der kommer til som ny medejer:

- Det er for mig afgørende, at virksomheden fortsat er ejer-ledet, tæt på kunder og leverandører med fokus på at sikre kundernes konkurrencekraft på et globalt marked, siger den nu forhenværende direktør, som fremover vil hellige sig rollen som konsulent for kunder og Nicholaisen-organisationen.

Den nye partner - Thomas Biehl - kommer fra en stilling som salgschef hos Junget og skal altså lede virksomheden i samarbejde med Jesper Nicholaisen. Det er et partnerskab, som sidstnævnte ser frem til:

- Med indgåelse af partnerskabet med Thomas Biehl har vi taget et vigtigt skridt i virksomhedens fremtidige udvikling, og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet, siger han.

Nicholaisen er en servicevirksomhed, der tilbyder know-how og service inden for maskiner og tilbehør til træ-, plast- & aluminiumsindustrien.

Kilde: http://www.nicholaisen.dk/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096