23948sdkhjf

Produktnyhed: POP Bolt - en helt ny metode til montering af bolte

Emhart Teknologies har patenteret en helt ny type bolt. Det nye ligger ikke i selve bolten – men i metoden den monteres i emnet.
Bolten sættes i emnet, og med et let håndværktøj formes den specielle møtrik omkring bolten. Har man behov for at fjerne bolten igen, kan denne skrues ud igen på traditionel vis. Metoden betyder, at montagen sker meget hurtigt samt, at man ikke behøver at kontra skrue fra den anden side af emnet.

Udover at sikre kvalitet og ensartethed i montagen, er der også stor tidsbesparelse at hente for produktioner, hvor der bruges mange bolte og møtrikker. Men der er også gevinster på arbejdsmiljø, da man slipper for støjen fra traditionelt skrueværktøj.

POP bolten er frigivet i en M6 størrelse med forskellige hoveder. Der arbejdes pt. på at introducere POP Bolt i flere størrelser. POP Bolt kan leveres i rustfri, aluminium og stål.

Emhart Teknologies har ligeledes udviklet værktøjet til POP Bolt som findes både som luftværktøj og batteridrevet. Fælles for begge værktøjer er, at der ved udviklingen er lagt vægt på ergonomi, lethed, støjsvaghed og kvalitet.

Kilde: http://www.emhart.dk/Home.htm

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093