23948sdkhjf

Lemvigh-Müller etablerer bukkestation i Polen

Stålgrossisten satser yderligere på underleverancer til vindmølleindustrien og skal fra den nye bukkestation i Swinoujscie levere klippet og bukket stål til Rødsand 2.
I alt skal der leveres stål til 90 fundamenter til havmølleparken, og Lemvigh-Müller skal samarbejde med entreprenørkonsortiet ABJV, der består af danske Per Aarsleff A/S og tyske Bilfinger-Berger. Det skriver Lemvigh-Müller på sin hjemmeside.

- Vi har valgt at etablere bukkestationen i Polen, da det er en mere optimal og rentabel løsning for både ABJV og os. Selv om det har været en satsning at starte en produktion op i Polen, har det været naturligt for os at følge med kunden. Dels fordi der var tale om et større projekt, og dels fordi vi forventer flere store opgaver i dette område i de kommende år i form af flere vindmøller og en kommende Femern bro, siger Lemvigh-Müllers salgschef, Jørn Atzen, på hjemmesiden.

Ifølge Jørn Atzen er der tale om en udbygning af koncernens eksisterende kapacitet inden for store opgaver, og den nye bukkestation kommer derfor ikke til at betyde forflytning af kompetencer fra Danstål Armering i Helsinge.

Kilde: Lemvigh-Müller - http://www.lemu.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079