23948sdkhjf

100 medarbejdere sendt på fordeling hos Ib Andresen

Den fynske underleverandør håber dog på en forbedring af markedsforholdene allerede fra marts.
Som underleverandør er Ib Andresen Industri naturligt blevet ramt af den økonomiske afmatning. Det har betydet, at man siden december på skift har haft mindre hold af virksomhedens medarbejdere på arbejdsfordeling, og indtil nu har det berørt 100 medarbejdere. Det skriver Erhvervsbladet.

- Det er i øjeblikket meget svært at vurdere, hvor længe konjunktur-tilbageslaget varer. I den situation er fordeling et godt redskab. Det giver os mulighed for at reagere på udviklingen i ordrebeholdningen uden at skulle træffe forhastede beslutninger. Vi sparer omkostninger, og samtidig kan vi holde på vore gode medarbejdere, udtaler fabrikant Ib Andresen til Erhvervsbladet.

Han forklarer videre, at mange af virksomhedens kunder arbejder på at nedbringe deres lagre, og at det naturligt påvirker Ib Andresen Industri. Derudover er der sædvanligvis en nedgang i aktivitetsniveauet omkring vinterferien. Endvidere tilføjer han, at muligheden for at sende medarbejdere på arbejdsfordeling er et godt redskab i nedgangstider, om end han gerne så, at ordningen kunne forlænges ud over de 13 uger, det i dag er tilladt.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094