23948sdkhjf

Vækstprogram skal hjælpe Scaniros målsætning på vej

Underleverandøren vil fordoble sin omsætning i løbet af to år. Det skal et nordjysk vækstprojekt være med til at realisere.
Siden 2006 har Scaniro specialiseret sig i produktion af stålkomponenter til blandt andet møbelfabrikker, men trods flot vækst i firmaets hidtidige levetid har ledelsen ambitioner om at blive endnu bedre. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

På den baggrund søgte den nordjyske underleverandør om optagelse i det EU-støttede projekt ”Flere Virksomheder i Vækst”. Ansøgningen blev godkendt, og i den kommende periode får virksomheden derfor en rådgiver tilknyttet, som skal hjælpe med at finde frem til, hvordan det kan lade sig gøre at videreudvikle de 48 medarbejderes kompetencer og arbejdsrutiner:

- Vi vil gerne have afdækket alle kompetencer. Vore medarbejdere kan med sikkerhed mere, end vi tror, og også mere end de selv tror, siger administrerende direktør Michael Ranch Kornum til Nordjyske.

Netop en bedre udnyttelse af medarbejdernes evner er udpeget som et af fokusområderne i Scaniros strategi for de kommende to år, hvor målsætningen er at fordoble den nuværende omsætning.

Fakta om ”Flere Virksomheder i Vækst”
Projektet er det største vækstprogram i Nordjylland nogensinde. Programmet, der gennemføres af Væksthus Nordjylland, har via det nordjyske Vækstforum modtaget et EU-tilskud på 56 mio. kr.

Med støtten skal Væksthus Nordjylland i perioden maj 2008 til august 2011 styrke væksten hos omkring 200 nordjyske virksomheder. Programmet har undertitlen "Strategi & Kompetence" og er inddelt i fire indsatsområder:

• Kompetenceudvikling af egne medarbejdere
• Kompetenceudvikling i netværk
• Chef til leje
• Tilknytning af arbejdskraft

Læs mere på www.startvaekst.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111