23948sdkhjf

Skatteminister åbner Synergi ’09

Der bliver på én gang lokal og national deltagelse, når skatteminister Kristian Jensen tirsdag den 24. marts åbner messen Synergi ’09, hos Unimerco i Sunds.
- Vi er glade for og stolte over, at Kristian Jensen har sagt ja til at åbne messen, for det giver hele arrangementet og alle udstillerne et godt skulderklap at få besøg fra regeringen, siger international sales manager, Carsten Stubkjær Mumm.

Kristian Jensen er folketingsvalgt i Ringkøbing-kredsen og bosiddende i Lind ved Herning, og hans store interesse for erhvervslivet handler ikke alene om de skattekroner, virksomhederne bidrager til samfundsøkonomien med.

- I en tid med økonomisk stormvejr har de danske virksomheder to muligheder: At bygge læhegn eller vindmøller. Synergi ’09 udspringer netop af den tankegang, at vi aktivt skal tage udfordringen op, siger Kristian Jensen.

Til nu har mere end 40 virksomheder meldt sig som udstillere. Det, der i planlægningen var tænkt som et ”Åbent hus”, har dermed vist sig at have langt større interesse blandt underleverandører i industrien.

- Det viste sig, at vi ramte noget, som har god grobund i industrien – nemlig tanken om den synergi, der ligger i danske virksomheders samlede kompetencer, siger Carsten Stubkjær Mumm.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078