23948sdkhjf

Metalservice Horsens udvider trods finanskrise

Metalservice Horsens A/S er ved at lægge sidste hånd på en udvidelse af lagerfaciliteterne med ca. 2.000 kvadratmeter. Dermed gør man sig klar til yderligere vækst indenfor leverancer at kobber, messing, aluminium og bronze i halvfabrikata til dansk byggeri og industri.
Metalservice Horsens A/S råder nu over mere end 4.000 kvadratmeter lager med optimale forhold for speditører og leverandører ved læsning og losning som foretages under tag. Efter overtagelsen af Tibnors aluminiumafdeling har det krævet mere plads til udvidelse af standardsortiment samt just-in-time aftaler til et stadig voksende kundeunderlag.

Mange investeringer i industrien er p.t. sat i bero, derfor forventer Metalservice Horsens A/S, at der vil være et stigende behov for, at leverandøren skal fungere som distributionscenter med kundeunikke varer, hvilket vil give kunderne forøget fleksibilitet og bedre tilgængelighed.

Metalservice Horsens A/S har siden 1986 været leverandør til den danske bygge- og industrisektor, samt VVS og stålgrossister. Siden 2002 har Metalservice Horsens A/S samarbejdet med Niemet i Bremen, som er en af Europas største metalgrossister. Dette samarbejde har medført, at man i dag disponerer over et metallager på over 10.000 tons med adgang til levering af bånd på fixlængde og bredde fra Coil Service Center op til 3 mm, levering af tykke plader på fixmål fra pladesave samt afkortning af stænger og profiler. I juni 2008 overtog Metalservice Horsens A/S, som et led i den videre vækst, Tibnors aluminiumafdeling og indledte senere hen et strategisk samarbejde med Sapa Heat Transfer AB på leverancer af plader og bånd i legering 4.000.

Kilde: Metalservice Horsens - http://www.metalservice.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095