23948sdkhjf

FLSmidth køber Conveyor Engineering

FLSmidth har indgået aftale med aktionærerne i Conveyor Engineering, Inc. om køb af aktiekapitalen pr. 1 marts 2009.
Conveyor Engineering beskæftiger sig med konstruktion og levering af større anlæg til håndtering af bulkgods på cementfabrikker, mineinstallationer og sværindustrielle anlæg verden over. Købsprisen vil afhænge af resultatudviklingen i de kommende år.

Med købet af Conveyor Engineering får FLSmidth mulighed for fortsat at styrke sin globale vækststrategi inden for mineralindustrien samtidig med, at det understøtter FLSmidths cementaktiviteter.

- Dette køb viser, at selv i tider med midlertidig nedgang på vores markeder er der strategisk gode investeringsmuligheder, som skaber betydelig værdi for aktionærerne. Conveyor Engineerings kompetencer og tekniske ressourcer styrker FLSmidths position som verdens førende inden for specialløsninger til materialehåndtering, udtaler administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

Conveyor Engineering blev grundlagt i starten af 1950'erne og har hovedkontor i Boise, Idaho, USA samt et kontor i Santiago, Chile. Virksomheden har 48 ansatte. I 2008 var omsætningen ca. 290 mio. kr.

Conveyor Engineering har stor erfaring og et godt ry inden for store udlægningssystemer med høj kapacitet og vil kunne udbygge FLSmidths produktprogram med udstyr, anlæg og teknologi. Udover terrænsystemer med stor ydeevne og kapacitet, konstruerer og leverer Conveyor Engineering også indendørs transportanlæg, fødebånd og stakkeranlæg til udvaskning inden for cement- og mineralindustrien.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096