23948sdkhjf

Produktnyhed: Mono-pumpe med nem vedligeholdelse

Positive fortræningspumper, der i daglig tale ofte kaldes mono-pumper, anvendes typisk til pumpning af medier, som andre pumper ikke kan håndtere pga. høj viskositet eller indhold af faste partikler eller affald.
Med EZstrip pumpen, har Mono Pumps lanceret en ny pumpetype i deres Compact C serie, hvor der især er lagt vægt på hurtig og omkostningsbesparende vedligeholdelse. Ved at løsne nogle få umbrakoskruer er der adgang til at fjerne forstoppelse af klude, papir, hår etc. i sugekammeret uden at hele pumpen skal skilles ad. Denne proces kan nemt udføres på under 5 minutter, og det er således ikke nødvendigt at tage særlige hensyn ved installation af pumpen som fx montering af demonterbare rørstykker.

EZstrip pumpens konstruktion, hvor alle dele er nemt tilgængelige, gør det desuden muligt at foretage et komplet serviceeftersyn, udskiftning af reservedele etc. uden at demontere pumpen eller de elektriske installationer. Et komplet serviceeftersyn, der med andre pumpetyper varer op til 8 timer, kan udføres med EZstrip pumpen på 30 minutter. Mono-pumper er i forvejen mindre vedligeholdelseskrævende end mange andre pumper, idet de kører med et lavt omdrejningstal og derved udsættes for mindre slitage.

EZstrip pumpen, der umiddelbart kan erstatte eksisterende Compact C pumper, kan fås i hus af støbejern eller rustfrit stål med statorer og rotorer i mange forskellige materialer. Pumpekapaciteten går op til 165 m3/time, og tryk op til 12 bar med medietemperaturer fra -10 til +100C.

Kilde: Hans Buch - http://www.hansbuch.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141