23948sdkhjf

Hycon satser offensivt i finanskrisen

Den nordjyske producent af hydraulikværktøj til byggebranchen fastholdt et millionoverskud i 2008.
I 2008 blev det til en bruttofortjeneste på 9 mio. kr. hos Støvring-virksomheden. Dermed var der tale om en beskeden fremgang på 0,1 mio. kr. i forhold til succes-året 2007. Overskuddet faldt til gengæld med 0,8 mio. kr. til 1,4 mio. kr. Ifølge Hycons direktør Henrik Steen kan virksomheden godt mærke krisen, men man er ikke så hårdt ramt som mange konkurrenter, og i stedet for blot at ømme sig, satser Hycon offensivt og vil erobre markedsandele. Det skriver Børsen.

- I slutningen af 2008 kunne vi for alvor mærke krisen kradse. Og vi oplever da også nogen nedgang i vores omsætning, men ikke så stor nedgang som markedet generelt. Vi prøver at holde på med vores salgsindsats. Den kører for uformindsket styrke, og vi har netop oprustet i salgsafdelingen, siger Henrik Steen til Børsen.

Det betyder øget rejseaktivitet og øget messedeltagelse for sælgerne hos den nordjyske producent af hydraulikværktøjer og drivstationer til byggebranchen. Derfor regner Henrik Steen også med, at Hycon vil øge markedsandelen i den kommende tid på trods af en faldende omsætning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078