23948sdkhjf

Rekordresultat hos Fredericia Skibsværft

Fredericia Skibsværft kom ud af 2007/2008 med 540 mio. kr. i omsætning og et resultat på 61,5 mio. kr.
Flere udenlandske skibsredere end nogensinde søgte i 2007/2008 til Fredericia Skibsværft for at få skibe til reparation. Det gav en høj belægningsprocent og bedre udnyttelse af dokfaciliteterne og blev stærkt medvirkende til årets resultat på 61,5 mio. kr. Resultatet er det bedste i værftets historie. Omsætningen voksede samtidig med 90 mio. kr. til 540 mio. kr.

- Forretningsmæssigt var 2007/2008 meget tilfredsstillende med den høje aktivitet og beskæftigelse. Vi har investeret løbende i produktionsapparatet for at leve op til de skærpede miljøkrav og til redernes krav om kvalitet og præcision. Det er vores ry som et effektivt og omkostningsbevidst værft med en håndværksmæssig kvalitet helt i top, der har bidraget til den øgede tilgang af kunder fra udlandet, siger værftsejer Thomas Andersen.

Skibsbyggeren understreger, at rekordresultatet ikke kan forventes gentaget, da der efter regnskabsårets afslutning har vist sig en generel økonomisk afmatning og skærpet konkurrence om reparationsordrerne. Beskæftigelsesniveauet på værftet er dog p.t. uændret.

- Vi har under højkonjunkturen kunnet bemande de opgaver, vi fik ind. Det er for tidligt at sige noget om eventuelle konsekvenser for beskæftigelsen af den økonomiske afmatning i kølvandet på kreditkrisen og den generelle økonomiske resignation, siger Thomas Andersen.

Kilde: Fredericia Skibsværft - http://www.fayard.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078