23948sdkhjf

Produktnyhed: FlexHood – en modulopbygget udsugningshætte

Skærerøg, svejserøg, slibestøv og olietåge… Metalindustrien producerer mange forskellige typer af forure¬ning. Alle, som arbejder i metalindustrien, udsættes for disse luftforureninger. Det er derfor vigtigt at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Dette gøres blandt andet ved at fjerne disse forureninger effektivt.
Røg, støv og olietåge skal fjernes på en effektiv måde ved hjælp af professionelt udstyr til udsugning og filtrering. Dette sikrer, at arbejderne har et rent og sikkert arbejdsmiljø. Resultatet er større produktivitet og lavere sygefravær.

Dansk Procesventilation kan ved hjælp af nyheden FlexHood fra PLYMOVENT tilbyde præcis den løsning til udsugning af røg, som passer til dine behov - selv når det ikke er muligt at udsuge direkte ved kilden.

Fleksibelt design
Det velgennemtænkte, modulopbyggede design gør det muligt at skræddersy hætten efter dine ønsker. Den kan fås til arbejdsområder fra 1,5 til 8 kvadratmeter med en maksimumbredde på 2 meter og en maksimumlænge på 4 meter. FlexHood kan placeres på ben eller monteres i loftet. Begge muligheder gør det nemt at placere den over det aktuelle arbejds¬område. Du kan tilføje forskelligt tilbehør som for eksempel lysarmatur, aluminiumsben og svejsegardin.

Effektiv udsugning
FlexHood har en innovativ rammekonstruktion med randsug, som betyder, at røgen trækkes ud via hættens kanter. Denne meget effektive udsugningsmetode forhindrer røgen i at lække ud gennem siderne på hætten. Ved hjælp af den velfungerende udsugning sikrer FlexHood
et rent arbejdsmiljø.

Egenskaber
  • Innovativt design
  • Effektiv røgudsugning
  • Modulopbygget og fleksibel
  • Nem installation og vedligeholdelse
  • Sikker konstruktion med indbygget gnistfang

Det svenske firma PLYMOVENT har været repræsenteret på det danske marked i tre årtier. Dette har resulteret i, at der i dag anvendes sugearme, svejserøgsfiltre, olietågefiltre, ventilatorer, automatikbokse, slangeruller til udstødningsgas m.v. fra PlymoVent i flere end 1.000 danske virksomheder.

Kilde: Dansk Proces Ventilation - http://www.dansk-procesventilation.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078