23948sdkhjf

Grundfos-ansatte sendes måske på arbejdsfordeling

Bjerringbro-virksomheden forsøger stadig at tilpasse medarbejderstaben til den aktuelle efterspørgsel.
Ifølge Grundfos’ kommunikationsdirektør Kim Nøhr Skibsted mærker Grundfos en generel stilstand på de fleste markeder. På markeder som fx Tyskland og Kina oplever man stadig pæn vækst, mens andre vigtige markeder som Rusland og Ukraine er gået helt i stå. Den uforudsigelige markedsudvikling betyder, at man nu overvejer yderligere tiltag for at tilpasse produktionskapaciteten. Det skriver Børsen.

- Jeg kan bekræfte, at ledelsen efter forhandlinger med repræsentanter for medarbejderne overvejer at indføre arbejdsfordeling i de danske fabrikker. Hvis det sker, vil det blive meldt ud enten torsdag eller fredag. Vi foretrækker under alle omstændigheder at bruge arbejdsfordeling eller andre indgreb i produktionen frem for at give folk en fyreseddel i hånden, forklarer Kim Nøhr Skibsted til Børsen.

Så sent som i slutningen af januar afskedigede pumpekoncernen 208 medarbejdere , og Kim Nøhr Skibsted vil ikke afvise, at der kan blive tale om flere afskedigelser. Han understreger dog, at det først vil ske, når alle andre muligheder, heriblandt en mulig arbejdsfordeling, er opbrugt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141