23948sdkhjf

A-M-T vil tredobles inden 2015

Det århusianske udviklingsvirksomhed trodser finanskrisen og satser på stor vækst i de kommende år.
Kundelisten tæller virksomheder som Unisence, Proxcom, Dantherm, Rolls Royce Marine, Siemens, Danfoss, LM Glasfiber, Grundfos og Terma. For disse virksomheder fungerer A-M-T, tidligere Aarhus Model Technic, som samarbejdspartner inden for produktudvikling. Mens mange andre taler om finanskrisen, så regner direktør og medejer af A-M-T, Peter Just, med, at netop det gode samarbejde med de store virksomheder betyder, at den århusianske produktudviler kan vokse under krisen. Det skriver Børsen.

- De virksomheder, vi arbejder sammen med, skruer i virkeligheden op for produktudviklingen, når der er krise, udtaler Peter Just til Børsen.

Han regner med, at A-M-T når en omsætning på ca. 9 mio. kr. i 2008/2009, og efter planen skal det tal vokse til ca. 25 mio. kr. i 2015. Bundlinjen har de seneste par år været præget af teknologiinvesteringer, som har betydet underskud på i alt 1 mio. kr., men også det skal der rettes op på med et nul-resultat allerede i 2008/2009 og herefter tilfredsstillende overskud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093