23948sdkhjf

Nordjysk gearproducent foran betalingsstandsning

Frederikshavn-virksomheden Mekanord er hårdt ramt af annullerede ordrer og kigger derfor på, hvordan selskabet kan rekonstrueres.
For øjeblikket er Mekanord i forhandlinger med virksomhedens bank, og her forsøger man at finde ud af, hvordan man kan tilføre den nordjyske gearproducent ny kapital, og ligeledes hvordan man kan skære ned på udgifterne. Ifølge Nordjyske Stiftstidende kan udgangen på drøftelserne blive, at virksomheden går i betalingsstandsning.

Med hensyn til reduktion af driftsomkostningerne så er virksomhedens ledelse allerede godt i gang. I sidste uge måtte man afskedige 10 timelønnede medarbejdere, og i denne uge vil man ligeledes vurdere, om det er muligt at skære i funktionærstaben. Problemerne i Mekanord skyldes dels en række annulleringer af ordrer, men også at tilgangen af nye ordrer har været faldende.

- Vi har behov for at rekonstruere virksomheden, og vi har lagt os i selen for at bevare Mekanord, for vi har ikke mistet troen på vores berettigelse. Vi har bare ikke haft styrke til at ride stormen af, da vi blev overhalet indenom af finanskrisen, og derfor skal vi nu have ro, så vi kan finde en løsning, udtaler Mekanords direktør, Søren Klyvø, til Nordjyske Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078