23948sdkhjf

SAC samler service i tre centre

Leverandør til mælkeproducenterne følger strukturudviklingen i retning af færre enheder og større specialisering.
Kvæggårdene bliver hele tiden færre men større. Mælkeproducenternes leverandører skal således være i stand til at løfte opgaver med store malkekvægsbesætninger, som i stigende grad stiller krav om specialviden og døgnservice til for eksempel malkerobotter.

Malkeudstyrs-fabrikanten SAC har derfor aftalt med sine danske forhandlere, at de i alt 60 lokale montører og sælgere fremover samles i tre regionale centre. I Vestjylland samles administration og lager i Holstebro, mens de nordjyske aktiviteter varetages via et servicecenter i Nørager i Himmerland. Resten af Jylland samt øerne administreres fra Skodborg ved Vejen. På Bornholm serviceres SAC’s kunder uændret af JL Landbrugsteknik.

- Med de nye servicecentre sikrer vi, at SAC fortsat kan matche den moderne mælkeproducents krav om professionel service og kompetent rådgivning. Vi styrker samtidigt den nære, lokale kontakt til landmanden ved at flytte blandt andet salgsopgaver fra hovedsædet i Kolding ud til de tre regionale centre, siger René Meyer Johannsen, administrerende direktør i Aktieselskabet S. A. Christensen & Co.

De lokale forhandlere har i forvejen haft forskellige former for regionalt samarbejde, som nu formaliseres med dannelsen af de nye servicecentre. I Vestjylland har de tre lokale forhandlere oven i købet taget skridtet fuldt ud og fusioneret kræfterne i et fælles selskab, mens forhandlerne i de to andre områder fortsætter som selvstændige forretninger i tilknytning til servicecentret.

- Som lokale forhandlere har vi hver haft tre-fire medarbejdere, som i princippet skulle kunne løse alle opgaver. Nu står vi stærkere med en fælles gruppe på 14 medarbejdere. Det betyder, at vi kan uddanne specialister til fremtidens produkter, og det bliver også lettere at rekruttere nye medarbejdere, siger Poul Lauritsen, der er centerleder for SAC Vest i Holstebro.

Ændringerne af SAC’s forhandlerstruktur trådte i kraft ved årsskiftet, men blev officielt markeret fredag med underskrift af aftaler på de tre servicecentre.

Aktieselskabet S. A. Christensen & Co. i Kolding har siden 1938 produceret malkeudstyr. I dag sælges de højteknologiske produkter over hele verden. På hjemmemarkedet bruger knapt en tredjedel af malkekvægsbesætningerne – svarende til 1.200 – SAC-malkeudstyr.

De lokale forhandlere sælger og servicerer anlæggene, men tilbyder også en række forskellige handelsvarer til mælkeproducenterne. For eksempel yverpleje- og rengøringsmidler, kobørster, skrabeanlæg og skraberobotter til spaltestalde, fodersiloer, foderrobotter m.m.

Kilde: SAC - http://www.sac.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078