23948sdkhjf

Brugte maskiner går som varmt brød

Den vestjyske virksomhed Stålspecialisten, der beskæftiger sig med køb og salg af brugte maskiner, mærker stor fremgang.
Allan Madsen fra Stålspecialisten er ikke i tvivl om, at de danske metalvirksomheder investere med omhu, når der for øjeblikket skal anskaffes nye maskiner. I hvert fald mærker det lille handelsfirma stor fremgang i finanskrisens skygge. Det skriver JydskeVestkysten.

– Der er rigtig gang i forretningen. Mange virksomheder tænker sig lige om en ekstra gang, inden de går ud og investerer i en helt ny maskine. Så hellere købe en nyere brugt – typisk for halvdelen af prisen af en ny – og så køre med den brugte maskine i denne usikre tid, siger Allan Madsen til JydskeVestkysten.

Udover den øgede afsætning får Stålspecialisten også flere henvendelser fra virksomheder, der vil sælge deres brugte maskiner for at skaffe kapital. Og sidst men ikke mindst har der været en stigning i antallet af virksomhedslukninger, hvor Stålspecialisten får tilbud om at overtage hele maskinparken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08