23948sdkhjf

Scandiloc certificeret efter ISO9001:2000

Scandiloc er netop certificeret efter den strenge ISO9001:2000 – som én af de få i deres branche. ”Efter en rekord kort proces på blot 11 måneder har vi nu papirer på vores gode kvalitet”, siger Dan Meilstrup, administrerende direktør i Scandiloc a/s.
Med certificeringen får kunderne en garanti for, at der altid leveres den samme gode kvalitet. Eksempelvis er alle virksomhedens kerneprocesser gennemgået fra A-Z med friske øjne. Der er sat fokus på optimering, og risikoen for omkostningskrævende fejl er minimeret. Certificeringen omfatter både udvikling, design, produktion og distribution.

- Det betyder ikke, at vi har fået 20 nye, tunge ringbind mast ind på hylderne. Certificeringen er i en elektronisk udgave, som er meget overskuelig og nem at opdatere. Dermed bliver den et aktivt ledelses- og arbejdsredskab for os. Samtlige arbejdsprocesser og procedurer er beskrevet og kan løbende tilpasses. Vi gemmer al viden elektronisk, så kunden ikke er afhængig af én bestemt medarbejder, fortsætter Dan Meilstrup.

Anja fik os og sig selv certificeret på rekordtid
- Vi er naturligvis meget stolte over, at vi nu er blevet ISO-certificeret efter alle kunstens regler. Men vi er mindst lige så stolte over, at vores altid grundige bogholder Anja har fået os certificeret på blot 11 måneder – og endda så overbevisende og effektivt, at det eksterne konsulentfirma, der også hjalp, har valgt at bruge hende som konsulent, når det kniber, slutter Dan Meilstrup.

Kilde: Scandiloc - http://www.scandiloc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126