23948sdkhjf

Vagtskifte hos producent af procesanlæg

Aco-Engineering A/S har siden 1999 og indtil årsskiftet haft Niels Erik Nielsen ved roret. Nu overlader Niels Erik Nielsen den daglige ledelse til 45-årige Erling Tofting, der kommer fra en stilling som teknisk direktør i Triax A/S.
Den 5. januar 2009 tiltrådte Erling Tofting som ny direktør i Aco-Engineering A/S i Kolding. Niels Erik Nielsen fortsætter sit store engagement i Aco-Gruppen og forbliver samtidig virksomhedens administrerende direktør.

Fordobling af omsætningen siden 1999
Niels Erik Nielsen har siden han overtog direktørposten i 1999 haft stor succes med at sikre rettidig levering af virksomhedens rustfrie kvalitetsløsninger og -produkter til procesindustrien. I perioden er omsætningen således fordoblet, hvorfor Aco-Engineering i dag fremstår som en solid og markant leverandør til procesindustrien. Som en af meget få virksomheder i Danmark kan Aco-Engineering levere anlæg i overensstemmelse med standarderne ASME, PED og TÜV.

Om den fremtidige udfordring siger Erling Tofting:

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang med at videreføre og udbygge den vækst, der er grundlagt i de foregående år. Aco-Engineering er en virksomhed med et væld af muligheder og kompetencer. Udover konstruktion og fremstilling af komponenter til procesanlæg har vi egen produktion og salg af varmevekslere til procesindustrien. Som jeg ser det, er der virkelig noget at bygge videre på.

Fremtidigt fokus på certificerede løsninger og egenudviklede standard produkter
Hos Aco-Engineering spår man en lys fremtid trods tidens noget dystre konjunkturer:

- Vi vil målrette indsatsen på to overordnede områder nemlig vores højkvalitetsprodukter, som ofte kræver specielle certifikater, og på vores egenudviklede produkter - som fx varmevekslere, kondensatorer og produkter til varmegenvinding, opvarmning og afkøling. På trods af den generelle afmatning ser vi lyst på fremtiden, da vi trods alt har mange forespørgsler på nye projekter for tiden, slutter Erling Tofting, der allerede er kommet godt fra start i sin nye rolle.

Fakta om Aco-Gruppen
Aco-Gruppen består af Aco-Engineering, der konstruerer og fremstiller rustfri stålkomponenter til procesindustrien og Aco-Service, der primært opbygger, monterer og flytter procesanlæg.

Aco-Engineering beskæftiger ca. 100 medarbejdere og fremstiller højkvalitetsprodukter i rustfrit stål til procesindustrien.

Kilde: Aco-Gruppen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.775