23948sdkhjf

Rekordår for TRESU

Højeste omsætning i virksomhedens historie og en fordobling af indtjeningen blev resultatet i regnskabsåret 2007/2008 for Kolding-virksomheden TRESU A/S.
TRESU Group omsatte i det regnskabsår, der sluttede 30. september 2008, for mere end 426 mio. kr. mod 422 mio. kr. året før. Det er ny rekord for virksomheden, der samtidig opnåede en fordobling af resultatet før skat, der endte på 16,3 mio. kr. mod 8,5 mio. kr. året før.

Et turbulent år
Bestyrelsesformand hos TRESU A/S, Peter Vammen lægger ikke skjul på, at 2008 var et turbulent år med både interne og eksterne udfordringer for TRESU.

- Ændringer i blandt andet selskabets topledelse først på året betød større organisatoriske forandringer og tilpasninger i flere afdelinger, men på trods heraf er det lykkedes os at skabe det meget fine resultat. Når vi ser fremad, er det selvfølgelig klart, at vi også må forholde os til de ændrede markedsforhold, som er blevet en realitet i kølvandet af den finansielle krise. Dette har medført, at vi har nedjusteret vores forventninger til 2009 og derfor forventer en lavere omsætning, end den vi realiserede i 2008.

Optimering af produktionen
En medvirkende faktor til det gode resultat i 2008 er de løbende optimeringer, der er foretaget hos TRESU. Indførelsen af World Class Manufacturing (WCM) i starten af året, satte fokus på spild og rationalisering. Klare procedurer og kortlægning af ordre- og materialeflow har øget effektiviteten og dermed indtjeningen. Ekstern konsulent, professor i Supply Chain Management Jan Arlbjørn fra Syddansk Universitet rådgiver og giver sparring på problemstillinger og løsningsforslag i forbindelse WCM. Denne optimeringsproces fortsætter i 2009 for at fastholde resultatet.

Kilde: TRESU Group - http://www.tresu.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087