23948sdkhjf

Optimisme hos Hydropower trods lavere vækstforventninger

Virksomhedens direktør forventer status quo i forhold til 2008, der ellers var præget af høj vækst.
Hydropowers direktør Leif Dircksen fastholder sin optimisme på trods af det noget afkølede økonomiske klima i Danmark og resten af verden lige nu. Den vestjyske grossist og producent af hydraulik-komponenter regner nemlig med, at 2009 bliver på niveau med sidste år. Dermed er det ganske vist slut med de høje vækstrater, men det er stadig et udtryk for, at kunderne fastholder deres investeringer i nye automationsløsninger. Det skriver Børsen.

- Som virksomhedsleder vil man jo nok sige, at status quo er et tilbageskridt. Men tager man omgivelserne i betragtning, så må vi jo nok sige, at det er en rimelig måde at klare situationen på, siger Leif Dircksen til Børsen.

Han mener ikke, at det er en tilfældighed, at det lige er automationsbranchen, der undgår tilbagegang i og med, at man her hjælper industrivirksomhederne med at optimere produktionen og opnå større konkurrencedygtighed. Netop derfor er Leif Dircksen heller ikke selv bekendt med aflyste ordrer, hverken hos Hydropower selv eller hos kollegerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126