23948sdkhjf

Oplev sidste skrig indenfor svejse-teknologi og gasser i Køge

EUC Sjælland i Køge, Migatronic og AGA går sammen om at vise den nyeste teknologi.
Torsdag den 26. og fredag den 27. februar slår EUC Sjælland, Boholtevej 95 i Køge, dørene op for et helt andet publikum end uddannelsescentrets normale elever.

De to dage er nemlig øremærket til et åbent hus arrangement i samarbejde med svejsevirksomheden Migatronic i Fjerritslev, Migatronic Automation i Aabybro og AGA.

Her kan folk, der er beskæftiget i metalindustrien, opleve Migatronics nyeste generation af svejsemaskiner og svejserobotceller på tæt hold. Som en sidegevinst kan man desuden høre alt om AGA’s koncept Weldonova, der er et uddannelsestilbud for alle medarbejdere, der til daglig arbejder med gas.

- Konceptet har til formål at forbedre effektivitet og kvalitet og fx at øge svejsehastigheden eller reducere driftsforstyrrelser, forklarer Erik Sørensen fra AGA.

- Vi håber at kunne lokke rigtig mange interesserede til at opleve det nyeste fra svejsesiden. For vi har mange spændende nyheder med til Køge, afslører Lasse Thomsen, der er salgschef i Danmark for Migatronic Automation. Det drejer sig blandt andet om en række svejserobotanlæg fra Migatronic Automation og om Migatronics nyeste svejsemaskine Sigma2 med Intelligent Gas Control IGC, som er i stand til at halvere gasforbruget ved MIG/MAG svejsning til gavn for svejsekvaliteten, bundlinjen og miljøet.

Folk, der møder op hos EUC i Køge, vil ikke blot kunne se nærmere på de nyeste svejsemaskiner og svejserobotter. De får også mulighed for at komme helt tæt på robotterne og for at betjene dem samt afprøve flere forskellige svejsemaskiner, heriblandt den nye Sigma.

- I de seneste par år er der installeret en lang række svejserobotter rundt om i de danske virksomheder. Med dette arrangement håber vi at få lejlighed til at vise endnu flere, at robotterne slet ikke er så vanskelige at betjene, som mange måske går og tror, siger Lasse Thomsen videre.

Begge dage vil der være eksperter til stede – såvel fra Migatronic som fra AGA. Og de svarer alle gerne på spørgsmål og giver gode råd til de besøgende. Repræsentanter fra EUC Sjælland i Køge vil supplere med uddannelsesmuligheder inden for den nyeste svejseteknologi.

Åbent hus arrangementet finder sted torsdag den 26. februar fra kl. 09.00-16.00 og fredag den 27. februar fra kl. 09.00-14.00. Der trakteres med forfriskninger i løbet af dagen, og midt på dagen vil der blive budt på en let frokost.

Kilde: Migatronic - http://www.migatronic.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08