23948sdkhjf

Verdensmestre i Integreret CAM

SolidCAM er blevet kåret som verdens hurtigst voksende CAM-leverandør.
- Verdensmestre i Integreret CAM! Hvis en sådan titel fandtes, ville vi med sikkerhed stå øverst på skamlen.

Udtalelsen kommer fra salgschef Michael Nathan fra firmaet SolidCAM Scandinavia ApS i Horsens. På Vrøndingsvej 2, hvor firmaet har domicil, har medarbejderne svært ved at få armene ned, efter at moderselskabet SolidCAM Ltd for femte år i træk er kåret som den hurtigst voksende CAM-leverandør på verdensmarkedet.

Firmaet har siden starten for mere end 20 år siden markedsført SolidCAM. SolidCAM fungerer 100 % integreret i CAD systemet SolidWorks, og tilsammen udgør det et af markedets stærkeste CAD/CAM systemer.

Nu også CAM til Inventor
På Autodesk University, Las Vegas i dagene fra 2.-5. december 2008, lancerede SolidCAM Ltd seneste skud på stammen: InventorCAM 2008 100 % integreret i Inventor.

Med mere end 100 nye funktioner er InventorCAM 2008 uden diskussion den stærkeste software, der arbejder integreret i Inventor. Det enkle og klare brugerinterface og den fulde overensstemmelse mellem CAD-modellen og NC-værktøjsbanerne, er garant for en kort indlæringsperiode og sikrer samtidigt et effektivt flow fra den 3D-designede model til det bearbejdede emne.

- Hvis din virksomhed eller din virksomheds kunder benytter Inventor i konstruktionsarbejdet, er det oplagt, at du bør undersøge mulighederne i InventorCAM for netop din virksomhed. Der er rigtig mange fordele ved, at konstruktør og operatør arbejder i et og samme system. Eksempelvis elimineres risikoen for konverteringsfejl mellem forskellige formater, ligesom fremstilling af arbejdstegninger kan undlades, idet alle dimensioner og tolerencer automatisk gøres tilgængelige for operatøren, siger Michael Nathan.

InventorCAM anvendes på verdensplan af flere tusinde virksomheder og benyttes til såvel fræsning, drejning som trådgnistning, hvad enten der er tale om simpel 2.5D bearbejdning eller særligt avanceret bearbejdning med op til fem simultane akser.

Kilde: SolidCAM Scandinavia - http://www.solidcam.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062