23948sdkhjf

Produktnyhed: Intelligent Gas Control halverer gasforbruget ved MIG/MAG svejsning

Med det nyudviklede IGC har Sigma2 fra Migatronic sat nye standarder for gasbesparelse til gavn for svejsekvaliteten, bundlinjen og miljøet.
Migatronic Intelligent Gas Control IGC er i stand til at halvere gasforbruget ved MIG/MAG svejsning.

IGC er en dynamisk gasregulering fra startøjeblikket til afslutningen af svejseforløbet. IGC sikrer automatisk kalibrering af gasstrømmen ud fra den enkelte gasarts vægtfylde og optimal gasdækning i samspil med det valgte synergiske svejseprogram.

IGC er udviklet som en konfigurerbar valgmulighed til alle Sigma2 svejsemaskiner med Synergic og Pulse betjeningspaneler.

Hvor en traditionel gasregulator skaber overskudsgas og ”gaspuff” ved svejsestart, sørger IGC for, at der med det samme er den gasdækning, der præcist passer til opgaven. Når smeltebadet er etableret, overtager IGC styringen og sikrer perfekt gasdækning gennem resten af processen. Resultatet er blandt andet ensartede svejsesømme, færre svejsefejl og øget produktivitet.

Gasbesparelserne med IGC er dokumenteret ved forsøg i virkelighedstro produktionsmiljøer, baseret på lysbuetid med variation mellem kort- og spraybue eller pulssvejsning.

Det er helt enkelt - jo flere starter, desto større gasbesparelse med IGC.

Med det nyudviklede Intelligent Gas Control IGC bliver det svært at undvære Sigma2 - specielt i tider, hvor besparelser og miljø er i højsædet.

Sigma2 er anden generation af Migatronics succesfulde Sigma serie skabt til avanceret MIG/MAG svejsning af alle materialetyper.

Kilde: Migatronic - http://www.migatronic.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141