23948sdkhjf

Næsten booket op til Synergi ’09

Unimerco forsøger at finde plads til flere udstillere.
Synergi ’09 er en succes, allerede før den er afviklet. At dømme efter interessen blandt udstillere, er det i hvert fald allerede nu klart, at interessen er overvældende.
- Vi mangler nogle få underskrevne kontrakter, så er vi booket helt op, siger Unimercos internationale salgschef, Carsten Stubkjær Mumm.

Han er dog så sikker på de resterende udstilleres deltagelse, at pladserne er reserveret til dem. Det betyder også, at yderligere deltagere, der har meldt deres interesse i første omgang er kommet på en venteliste.

- Vi har ganske enkelt været overvældet af den interesse, der har været for vores husmesse, og vi havde troet, at vi ville kunne klare os med den plads, vi havde afsat, siger han.

Prøver at skaffe plads
Da messen foregår i Unimercos produktionslokaler, er der grænser for, hvor meget plads, der kan afsættes til udstillingen, da virksomhedens egen produktion også skal køre i hele den periode, hvor messen skal bygges op, afvikles og pilles ned.

- Vi finder det meget positivt, at flere vil være med til at skabe synergi og dermed få Synergi ’09 til at give et endnu større udbytte. Der er således adskillige øvrige udstillere, der har henvendt sig for at få en stand. Derfor arbejder Unimerco hårdt på at finde nogle ekstra kvadratmeter til flere interesserede udstillere, fortæller Carsten Mumm.

Seneste skud på stammen blandt udstillerne er 3M, der vil vise en række spændende løsninger inden for både Scotch-Brite overfladebehandlingsprodukter og fleksible slibematerialer til henholdsvis afrensning, afgratning, finish, polering og slibning af jern- og metaloverflader.

30 tilmeldte
For øjeblikket har følgende udstillere og sponsorer, udover 3M, tilmeldt sig Synergi ’09: Flextek, DMG, Mazak, I.P. Maskiner, Index-Traub, TL MaskinPartner, Bila, QRS, Schunk, Demteq, Danske Leasing, Finans Nord, Carl Backs, Haimer, Kyocera, Swiss Tools, Heimatec, Lenox, Hartner, EZ Preset, HPMT, Robotool, Team Telesikring Racing, CenSec, Telesikring og Unimerco.
Sponsorer: Schmolz + Bickenbach og Castrol.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094