23948sdkhjf

Bombardier tror på B&R i fremtiden og forlænger samarbejdet

Bombardier har netop afsluttet et besøg på hovedkontoret hos den østrigske automationsspecialist B&R. Med i bagagen var en underskrevet kontrakt på endnu fem år.
Under besøget i Eggelsberg, hvor B&R har sit hovedkontor, underskrev de to virksomheder en aftale om at forlænge det nuværende samarbejde med endnu fem år. Samarbejdet har allerede løbet siden 1995. Bombardier, som er en af de ledende på markedet for jernbanesystemer, har over 2.000 installationer med B&R-teknologi placeret over det meste af verden. Med på besøget i Østrig, og til at forlænge samarbejdsaftalen, var CEO for Bombardier Transportation Slavomir Nalewajka fra Polen.

Et teknologisk partnerskab
Bombardier har i mere end 13 år sat deres lid til B&R’s automationsteknologi. Med B&R’s løsninger er Bombardier sikret et meget høj sikkerhedniveau, hvad angår signalgivning, på både jernbanesystemer og banegårde. De systemer, som Bombardier installerer for jernbaneindustien over hele verden, følger alle gyldige standarder, så som Cenelec-standarder, de europæiske normgrundlag for sikkerheden ved togdrift og naturligvis alle EU-direktiver for jernbaneindustrien.

Som den førende leverandør af jernbanesystemer er Bombardier mest kendt verden over for den meget avancerede transportteknologi, der benyttes i deres systemer. Udover at levere løsninger til jernbaneindustrien, tilbyder Bombardier også førende teknologiske løsninger til luftfartsindustrien. I Danmark ligger Bombardiers hovedsæde i Randers, og den danske afdeling beskæftiger 260 personer. På verdensplan har Bombardier en stab på 56.400 ansatte.

Kilde: B&R - http://www.br-automation.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078