23948sdkhjf

Ny administrerende direktør hos uni-chains

Den vejlensiske producent af plastmodulære bånd og kæder, uni-chains, får en ny administrerende direktør.
Efter tre og et halvt år i spidsen for virksomheden siger Lars Bugge i slutningen af januar måned farvel.

- Jeg har virkelig nydt at arbejde for uni-chains. Jeg kom til virksomheden på et tidspunkt, hvor vi stod over for økonomiske udfordringer samt en større omlægning af de interne processer. I fællesskab er det siden lykkedes ledelse og medarbejdere at få uni-chains gearet til fremtiden. Vi har investeret i en ny fabrik, som indvies i løbet af foråret, og som samler alle vores produktionsfaciliteter i Vejle på én matrikel. Vi har optimeret vores flows, og vi har sikret en fortsat investering i uni-chains’ varemærke takket være Ammeraal Beltech’s køb af virksomheden sidste år, udtaler Lars Bugge.

Jan Willem Henkelman, formand for bestyrelsen i uni-chains siger:

- Lars har gjort det rigtig godt for uni-chains. Efter at have gennemført en succesfuld økonomisk turn-around af virksomheden, gjorde han en enestående indsats i forbindelse med salget af uni-chains til Ammeraal Beltech, og han har i de seneste tolv måneder arbejdet hårdt på at gøre integrationen af vores to organisationer så smidig som muligt. Nu har Lars færdiggjort sin opgave, og det er vi meget taknemmelige for.

Jobbet som administrerende direktør i uni-chains kræver fremadrettet en anden profil, hvor vægten vil blive lagt på salg og marketing. Derfor er valget som administrerende direktør i uni-chains faldet på Jørgen Peter Sørensen, som senest har været administrerende direktør i Modulex-gruppen, og som har årelang erfaring fra LEGO-gruppen. Jørgen Peter Sørensen har primært beklædt lederstillinger i Danmark og udlandet inden for salg og marketing samtidig med, at han har arbejdet med strategisk forretningsudvikling.

- Vi er utrolig glade for, at Jørgen Peter har sagt ja tak til jobbet i uni-chains og er klar til at bringe
Integrationen af uni-chains’ produkter i Ammeraal Beltech’s salgsorganisation et skridt videre. Jørgen Peters erfaring med salg og marketing bliver et værdifuldt aktiv i vores bestræbelser på fortsat at markedsføre plastmodulære bånd og kæder til nye og eksisterende industrier over hele verden. Med de nuværende markedsbetingelser skal vi fokusere endnu mere på at udnytte vækstmuligheder, og Jørgen Peter har den rette internationale profil til at understøtte vores investering i et stærkt unichains-brand, siger Jan Willem Henkelman.

Kilde: Uni-chains - http://www.unichains.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094