23948sdkhjf

International matchmaking for metal- og elektronikindustrien

Væksthus Midtjylland deltager i planlægningen af et internationalt matchmaking-arrangement for metal- og elektronikindustrien, og EU er med som sponsor for de deltagende virksomheder.
Den 20. maj danner den litauiske hovedstad, Vilnius, rammen om arrangementet “Balttechnika” der blandt andet er målrettet virksomheder inden for metal- og elektronikindustrien, som ønsker at møde potentielle samarbejdspartnere fra andre lande.

I planlægningsfasen er Danmark repræsenteret ved Væksthus Midtjylland, og projektleder Kurt Bøgild Kristensen fortæller, at det bliver gratis for virksomheder at deltage:

- Arrangementet er sponseret af EU, så deltagelse er gratis. Virksomhederne skal blot selv betale rejse og ophold, siger han og oplyser, at 100-120 virksomheder fra 12 nationer ventes at tage turen til Litauen.

Skræddersyet program
Målet med arrangementet er at give de deltagende virksomheder mulighed for at mødes og drøfte samarbejde om fx salg, indkøb, markeds- og produktudvikling.

Ifølge Kurt Bøgild Kristensen er konceptet tilrettelagt således, at hver af de deltagende virksomheder får mulighed for at planlægge dagen på forhånd:

- Når man via online tilmelding er registreret som deltager, er der adgang til at udvælge de virksomheder blandt de øvrige registrerede, som man ønsker at møde, og forud for arrangementet modtager hver deltager en mødeplan, hvoraf mødepartnerne samt tidspunkt og mødebord fremgår, siger han og fortæller, at hver deltager kan nå at gennemføre op til 12 møder.

Udover Danmark er følgende lande involveret i projektet: Sverige, Finland, Norge, Tyskland, Østrig, Holland, Storbritannien, Estland, Letland, Serbien samt naturligvis Litauen.

Læs mere om program og tilmelding på www.trademeeting.lt

Kilde: Væksthus Midtjylland

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078