23948sdkhjf

Lemvigh-Müller kåret som Danmarks mest intelligente virksomhed

Dansk Industri har tildelt Danmarks største stål- og teknikgrossist Lemvigh-Müller prisen ”Den intelligente virksomhed”. Prisen blev overrakt af Minister for Videnskab, Teknologi og Udvikling, Helge Sander, på konferencen ” Den intelligente virksomhed” hos DI onsdag.
Prisen, der uddeles for første gang, er stiftet af DI i samarbejde med DI ITEK og går til en dansk virksomhed, som på en række væsentlige områder tilfører kunderne værdi ved blandt andet at benytte sig af it og intelligente e-business løsninger, som er tæt integreret med virksomhedens øvrige forretningsprocesser.
Hæderen gik til Lemvigh-Müller i et tæt kapløb med 31 andre danske virksomheder, og det vækker glæde hos administrerende direktør Morten Jørgensen, Lemvigh-Müller.

- Jeg er på Lemvigh-Müllers vegne meget stolt over den fornemme pris, som vi ser som en anerkendelse af mange års målrettet arbejde med at effektivisere både vores egen og vores kunders forretninger og skabe intelligente samhandelsformer. DI’s rapport, der ligger til grund for valget af Lemvigh-Müller, bekræfter til fulde, at vores egen strategi om at satse målrettet på e-business er rigtig, hvis vi i fremtiden skal kunne begå os i et marked, der kræver omfattende tekniske kompetencer, høj service og lave omkostninger.

Først med e-business-løsning
Ved prisoverrækkelsen fortalte Helge Sander, hvorfor det lige netop er Lemvigh-Müller, som er den mest intelligente virksomhed. Han begrundede valget med følgende ord:

- Lemvigh-Müller har været helt i front blandt danske virksomheder, når det gælder udvikling af e-business løsninger, som omfatter både kunder og leverandører. Dernæst har virksomheden brugt store ressourcer på at uddanne ikke blot egne medarbejdere, men også kunderne i e-business til glæde for begge parter. Sidst, men ikke mindst, kan Lemvigh-Müller klart dokumentere positive resultater af den satsning og de investeringer, der er gjort på området.

Forud for DI’s beslutning om at uddele prisen til Lemvigh-Müller har konsulentfirmaet Brøndum & Fliess ApS lavet en stor rapport med fokus på, hvordan it bidrager til at skabe grundlaget for fremtidens intelligente, kundeorienterede virksomhed. Her fremhæves det, at Lemvigh-Müllers ”e-business koncept har det overordnede formål at skabe værdi for kunderne ved at tilbyde de bedst mulige betingelser for effektivisering”.

Samtidig fremhæves virksomheden for at være foregangsmand i branchen med VMI-løsninger, hvor kunden kan overlade genbestilling og opfyldning på lageret til Lemvigh-Müller og selv opnå mærkbare besparelser på administration og indkøbshåndtering.

Kilde: Lemvigh-Müller - http://www.lemu.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14