23948sdkhjf

Leverandører danner fælles front

Dansk Autoværns direktør overtager ledelsen i Milewide. Det sker som led i en dansk/svensk offensiv.

Med virkning fra årsskiftet har Dansk Autoværns administrerende direktør Ulrik Toft Marcussen overtaget direktøransvaret i søsterselskabet Milewide.

Ifølge Ulrik Toft Marcussen med den hensigt at høste synergier såvel internt som i dialogen med kunderne.

- Vi oplever, at kunderne ønsker færre leverandører, så projektudførelsen bliver mere enkel. Derfor er det en klar fordel for vores kunder, at Dansk Autoværn og Milewide nu har samme ledelse og i projektfasen kan byde ind med løsninger og produkter fra begge virksomheder. Samtidig kan vi opnå nogle indkøbsfordele og administrative fordele, som kommer vores kunder til gode, siger Ulrik Toft Marcussen.

De to virksomheder, som er 100 procent ejet af Contraffic A/S, danner fremover fælles front i Danmark såvel som i Sverige, hvor Dansk Autoværn netop har etableret selskabet DAVNordic med base i Jönköping.

- Vi kan tilbyde hele vores produktsortiment i Sverige, som faktisk er temmelig omfattende med Milewide i folden også, og vi har ansat højt kvalificerede og kompetente folk, som, vi forventer, kan videreføre vores forretningskoncept fra Danmark, siger Ulrik Toft Marcussen.

Han tilføjer, at Milewide i forvejen er et velkendt navn på det svenske marked, hvor virksomheden indgår i store vejprojekter som eksempelvis den kommende Förbifart Stockholm. Det til trods for at virksomheden aldrig har haft en fast salgskonsulent i Sverige. Det sker nu i samarbejde DAVNordic.

Milewide har rødder tilbage til 1995, hvor Knud Holscher Industriel Design vandt to konkurrencer om design af en samlet serie af vejudstyr og støjskærme.  Den nye virksomhed og produktserien fik navnet Milewide.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094