23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Carl F International A/S
Steen Gede (direktør i Unicare Nordic A/S) er tiltrådt som bestyrelsesformand. Han afløser Christian B. Lund (administrerende direktør i Sanistål A/S), som dog forbliver som menigt medlem.

Carl F - der er et selskab i Sanistål-koncernen - leverer låsesystemer, dørlåse, dørbeslag og skydedørsbeslag.

Dong Energy Power
Christina Grumstrup Sørensen, 36 år, er udnævnt til direktør for den nyoprettede division Wind Development & Construction. Hun er uddannet maskiningeniør og kom efter et job som projektleder i McKinsey til Dong Energy i 2005. Her har hun indtil nu været chef for afdelingen Modellering Analyse & Strategi i Dong Energy Power.

Gemina Termix Produktion A/S
Troels Hammelev Petersen (Senior Vice President i Danfoss A/S) og afløses af Lars Tveen.

Gemina Termix udvikler vandvarmere og varmevekslere til lejligheder, parcelhuse og større byggerier med fjernvarme som energikilde.

Lachenmeier Maskinfabrik A/S
Erik Sandvei er tiltrådt som bestyrelsesformand og forlader samtidig direktionen. Den ledige plads i direktionen overtages af tidligere bestyrelsesformand Lars Johansen.

Lachenmeier Maskinfabrik projekterer og leverer komplette anlæg til en miljørigtig håndtering af korn.

Thyregod A/S
Anette Ilsøe (adm. direktør i Kongskilde Industries A/S) er tiltrådt som bestyrelsesformand. Hun afløser Peter E. Hansen (direktør i Cormall Agro Holding A/S), som dog forbliver i bestyrelsen.

Samtidig forlader Morten Toft direktionen og afløses af Peter E. Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094