23948sdkhjf

Vestas favorit til mølleordre i Storebælt

Den danske vindmølleproducent er eneste reelle leverandør til syv store vindmøller til et havmølleprojekt nord for Sprogø.
Køberen er Sund & Bælt, der står bag projektet ved Sprogø. Efter planen skal det bestå af syv styk 3 MW-møller i en offshore-park, som skal stå klar inden klimatopmødet i december. Og alt tyder på, at det bliver Vestas, der skal levere møllerne. Det skriver Nyhedbureauet Direkt ifølge TV2 Finans.

- Det er kun Vestas, som lod sig prækvalificere. Vi er i gang med forhandlingerne, så om det det bliver dem, kan jeg ikke sige endnu, for vi er ikke færdige med forhandlingerne. Men vi forhandler ikke med andre i øjeblikket på selve møllen, forklarer Leif Vencentsen, der er direktør for Sund & Bælt til Direkt.

Bemærkelsesværdigt er det, at hele projektet efter alt at dømme gennemføres på rekordtid. Sund & Bælt fik godkendelsen til forundersøgelserne lige før sommerferien 2008, den endelige godkendelse til projektet kom i december 2008, og selve opsættelsen kan starte i august 2009.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157